shape shape shape shape

Uslovi korišćenja

 

Korišćenje veb-sajta

Hvala na poseti našem veb-sajtu!

Vaš pristup, kao i korišćenje ovog veb-sajta podleže uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristup i korišćenje ovog veb-sajta ukazuje na to da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja i da ste pristali da budete obavezani njima. 

Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja molimo Vas da napustite ovaj veb-sajt.

GOLUX zadržava pravo izmene uslova korišćenja u bilo kom trenutku, ažuriranjem ovih uslova.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije, dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izrađen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Tačan opis ponuđenih roba / usluga i načini plaćanja

GOLUX ulaže napore da pruži što precizniji opis svakog kursa, odnosno proizvoda koji je u ponudi, kao i ispravno navedenu cenu u RSD.

Neovlašćeno pristupanje eLearning platformi

Zabranjeno je deliti parametre (korisničko ime i lozinka) za prijavljivanje na eLearning platformu. Ukoliko GOLUX ustanovi da je došlo do neovlašćenog deljenja parametara može, bez bilo kakvog prethodnog obaveštenja, ukinuti pristup platformi.

Dostava naših proizvoda / usluga i eventualna ograničenja

Kursevi iz Puta superheroja počinju sredinom septembra (tačan datum je poznat početkom septembra i dostupan je roditeljima i učenicima u okviru naloga na našem sajtu), a kurs ukupno traje do početka jula. Rekapitulacioni i dodatni kursevi se održavaju tokom cele godine, a počinju onog trenutka kada se formira grupa, što je najčešće u roku od 12 nedelja, ako drugačije nije navedeno u opisu kursa ili komunikaciji sa roditeljima.

Politika reklamacija

U cilju detaljnijeg upoznavanja sa našim proizvodima, uslugama i načinom rada, pozivamo Vas da nas kontaktirate ili se prijavite na naš webinar putem sajta. Uvažavamo reklamacije ukoliko se desi da greškom kupite pogrešan proizvod, dovoljno je da pozovete našu podršku i GOLUXLAND tim će taj problem rešiti u najraćem mogućem roku (kupovina nekog drugog kursa ili refund). Naša politika je kvalitetno pružanje usluge gde su angažovani naši predavači, koordinatori edukacije i drugi. U tom smislu otkaz usluge nije moguć nakon minimalnog zakonskog roka od dana porudžbine.

Privatnost i zaštita podataka o ličnosti

U ime GOLUX-a se obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni GOLUX-a (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe (odstajanja od usluge u skladu sa propisima) i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, GOLUX je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, MasterCard, Maestro, Dina i Amex metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice

Sadržaj veb-sajta

Iako GOLUX ulaže iskrene i velike napore da sve informacije na sajtu budu tačne i bez štamparskih grešaka, može se desiti da veb-sajt sadrži neke netačne podatke ili štamparske greške. Promene na veb-sajtu se mogu praviti periodično, u bilo kom trenutku i bez obaveštenja.

GOLUX se ne obavezuje da će na veb-sajtu sve informacije u svakom trenutku biti ažurne. Takođe, GOLUX ne garantuje da će veb-sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti ispravljani u nekom određenom roku ili da je veb-sajt kompatibilan sa Vašim hardverom ili softverom.

Vlasništvo sadržaja

Veb-sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike i ostali materijali na ovom veb-sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj) vlasništvo su GOLUX-a i zaštićeni su autorskim pravom ili srodnim pravima, ili su na ovaj veb-sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Stoga svako neovlašćeno korišćenje sadržaja sa ovog veb-sajta može povrediti autorsko ili srodno pravo. 

Niste ovlašćeni da koristite ni jedno ime, naziv, žig ili oznaku usluge bez prethodno pribavljene pismene saglasnosti njihovog nosioca. 

Osim ako nije drugačije navedeno u pravnim obaveštenjima na ovom veb-sajtu, GOLUX Vas ovlašćuje da gledate, kopirate, štampate i preuzimate sadržaje sa ovog veb-sajta samo za Vašu ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u svrhu informisanja, pod uslovom da na svim kopijama sadržaja zadržite sva obaveštenja o autorskim i srodnim pravima koja se nalaze na originalnom sadržaju. 

Niste ovlašćeni da na bilo koji način menjate sadržaj na ovom veb-sajtu, reprodukujete ga ili ga javno objavljujete, distribuirate ili koristite u bilo koju javnu ili komercijalnu svrhu. Zabranjena je bilo kakva upotreba sadržaja ovog veb-sajta na nekom drugom sajtu ili umreženom kompjuterskom okruženju, u bilo koju svrhu.

Ni jedna odredba ovih uslova ili drugih obaveštenja na ovom veb-sajtu ne može se tumačiti kao davanje prava ili licence za korišćenje bilo kog prava intelektualne svojine koje se može naći na ovom veb-sajtu.

Linkovi ka veb-sajtovima trećih lica

Linkove ka veb-sajtovima trećih lica koji se mogu naći na ovom veb-sajtu koristite na sopstvenu odgovornost. 

Takvi linkovi su obezbeđeni samo da bi Vama pružili što više informacija. GOLUX ne kontroliše i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih veb-sajtova. S tim u vezi, GOLUX ne podržava niti daje bilo kakve garancije u vezi sa njima, sa bilo kojim informacijama, softverom, proizvodima ili sadržajima koji se na tim veb-sajtovima mogu naći, ili bilo kojim rezultatima koji mogu nastati njihovim korišćenjem.

Ako uspostavite vezu sa takvim veb-sajtom preko linka na našem veb-sajtu, to činite na sopstveni rizik i bez saglasnosti GOLUX-a.

Ograničenje odgovornosti

Veb-sajt koristite na sopstvenu odgovornost. GOLUX nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu koja nastane korišćenjem ili u vezi sa korišćenjem ovog veb-sajta ili njegovog sadržaja.

Sadržaji na ovom veb-sajtu su informacije opšteg karaktera i ne predstavljaju profesionalan savet. GOLUX ne garantuje tačnost i potpunost informacija na ovom veb-sajtu. GOLUX je ovlašćen da u bilo kom trenutku, bez prethodnog obaveštenja izvrši promene na sadržajima i uslugama na ovom veb-sajtu, ili na proizvodima i cenama opisanim u njima. Sadržaji na ovom veb-sajtu mogu biti zastareli, jer se GOLUX ne obavezuje da će ih redovno ažurirati. Informacije objavljene na ovom veb-sajtu mogu se odnositi na proizvode, programe ili usluge koje nisu dostupne u Vašoj zemlji. Možete se konsultovati sa nama o proizvodima, programima i uslugama koje su dostupne u Vašoj zemlji. 

Kontakt podaci

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti na e-mail adresu office@goluxland.edu.rs

Ili redovnom poštom na adresu firme Golux IT Education doo Beograd-Zemun, ul. Timočka 11, 11080 Beograd-Zemun